catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

KOELVLOEISTOF DOP

Auto Expansievat dop Top-kwaliteit voor een topprijs
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Expansievat dop met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Expansievat dop binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Koelvloeistof dop
 • Auto Expansievat dop onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Koelvloeistof dop vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Koelvloeistof dop onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Expansievat dop onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Expansievat dop onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Expansievat dop onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Koelvloeistof dop reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Koelvloeistof dop onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Koelvloeistof dop

De dop van het reservoir voor de koelvloeistof zorgt voor een hermetische sluiting en dat er geen stof in komt en zorgt ervoor dat het systeem op druk blijft, en zal overdruk laten wegvloeien door middel van een ventiel.

3 adviezen voor de dop van het reservoir voor de koelvloeistof

 1. De fabrikant geeft niet aan hoe lang dit onderdeel mee zal gaan. Bij de eerste tekenen van een mankement of als hij beschadigd is moet hij worden vervangen.
 2. Maak het ventiel in dit onderdeel met regelmaat schoon om ervoor te zorgen dat deze prima blijft werken.
 3. Als u de dop gaat verwisselen, zorg er dan voor dat deze bij uw auto past. Om dit te doen, let dan op de markeringen op de oude en nieuwe dop – deze moeten gelijk zijn.

Mankementen aan de dop van het reservoir voor de koelvloeistof, de redenen en de indicaties

 1. De dop sluit niet goed af. Dit komt vaak door stof op de contactpunten. Door het falen van het ventiel, bij hoge druk, zal de koelvloeistof uit het reservoir spuiten, en dus zal het niveau in het systeem snel zakken. Soms kan er damp gezien worden van onder de motorkap. Als het ventiel stuk gaat, zal de motor vaak te heet worden door de luchtbellen in het systeem.
 2. Slijtage aan de ring van de veer of de veer zelf. Het gebeurt maar al te vaak dat het materiaal te oud wordt. In dat geval zal het systeem niet meer hermetisch afsluiten; druppels koelvloeistof kunnen worden gezien in de buurt van de dop. U kunt controleren of de veer versleten is door het in uw hand in te drukken. Een versleten onderdeel zal heel makkelijk aandraaien en geeft weinig weerstand.
 3. Schroefdraad kapot. Dit kan worden veroorzaakt doordat de gebruikte materialen van lage kwaliteit zijn of omdat er te veel kracht gebruikt is bij het aandraaien. Bij zo’n mankement zal de dop niet de gesloten positie meer bereiken.

U kunt een dop van het reservoir voor de koelvloeistof voor uw auto kopen in de online winkel van Auto-Onderdelen24.nl. De deskundigen van de klantenservice kunnen u helpen bij de keuze van het juiste reserveonderdeel.

Expansievat dop Voor

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg