Auto Bobine Kabel Top-kwaliteit voor een topprijs
Vind up-to-date aanbiedingen voor andere onderdelen van Ontstekingssysteem / Gloeisysteem
 • Top prijs
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Bobine Kabel met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Brede keus
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle levering

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Bougiekabel (Bougiekabelset) binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Bougiekabel (Bougiekabelset)
 • Auto Bougiekabel (Bougiekabelset) onderdelen via PayPal betaald
 • Voertuig Bougiekabel (Bougiekabelset) onderdelen via Master card betaald
 • Wagen Bougiekabel (Bougiekabelset) onderdelen via Visa betaald
 • Motorvoertuig Bobine Kabel onderdelen via Ideal betaald
 • Auto Bougiekabel (Bougiekabelset) reserve onderdelen via Wire betaald
 • Voertuig Bougiekabel (Bougiekabelset) onderdelen via Factuur Klarna betaald

Vervang een Bougiekabel (Bougiekabelset) onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Bougiekabel (Bougiekabelset)

Het ontstekingssysteem is een systeem waarin er instrumenten en apparaten zitten die een vonk op het moment dat deze nodig is voor de motor voorzien. Het systeem is een deel van het boordnet. Het proces van de werking van het systeem kan als volgt worden beschreven: in de carburateur motorcilinders wordt de gecomprimeerde lucht en het brandstof mengsel ontstoken door een vonk, die is gevormd in de bougie.

Voor de hoge spanning die nodig is om een vonk te maken, is de batterij ontstekingsinrichtingen van toepassing. De ontsteking batterijen die gebruikt worden in benzinemotoren hebben laagspanning nodig om te converteren naar een hoog voltage, en verdelen naar de verschillende cylinders. Storingen van het ontstekingssysteem ontstaan in veel gevallen. Bijvoorbeeld, onjuiste afstelling of storing van de centrifugale en vacuüm vonk vooruitgang gouverneur. In de moderne auto kan de ontsteking mislukken vanwege een onjuiste elektronische regeleenheid programma.

Een andere reden van uitval van het systeem is fouten met een vonk in een of meer cilinders, dit gebeurt door lage vermogenspuls of isolatiedoorslag. Bovendien is er een volledige afwezigheid van een vonk in de cilinders of oliën-up. In de regel kan in deze gevallen het ontstekingssysteem niet worden gerepareerd. Het is slechts te vervangen door een nieuwe of alleen het kapotte elementen van het systeem te vervangen. We bedoelen mechanische onderbrekerkontakt stukken, bougies, hoogspanningskabels, ontstekingsmodule, elektronische commutator en andere delen, zoals de bedrading.

In het geval van problemen met de ontsteking moet u niet een nieuwe kopen van servicecentra of een speciaalzaken. Het kost je een hoop geld en soms moet u heel lang wachten op het bestelde onderdeel. Het is veel gemakkelijker en goedkoper deze benodigde onderdelen te bestellen in een online winkel. De kosten zullen veel lager zijn dan in conventionele winkels en de leveringsvoorwaarden zullen u aangenaam verrassen.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg