Auto onderdelen VAN WEZEL

Online onderdelencataloog van VAN WEZEL

Van Wezel Autoparts is een bedrijf uit België dat auto-onderdelen verpakt en verkoopt. Het is een van de grootste Europese aanbieders van niet-originele onderdelen voor auto’s. De auto-onderdelen met een label van Van Wezel label is een combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid en een voordelige prijs.

De historie van het bedrijf Van Wezel

Van Wezel Autoparts bedrijf is in de tweede helft van de vorige eeuw in België opgericht. Aanvankelijk hield de onderneming zich bezig met het verpakken en doorverkopen van onderdelen uit Taiwan. Nu verkoopt het merk Van Wezel ook carrosseriedelen en onderdelen voor de motorkoeling. De onderneming bezit ook merken als Equipart, Hagus, HS en International Radiators.

Het hoofdkantoor staat in het Belgische Tienen. Daar heeft het bedrijf ook zijn grootste opslag. Van Wezel heeft magazijnen en distributiecentrum in Italië, Nederland, Oostenrijk, Tsjechië en Duitsland. De auto-onderdelen van deze producent worden in West-Europa, de landen van het GOS en de Baltische staten verkocht.

Tegenwoordig bevat het assortiment van dit bedrijf 28.000 producten. U kunt online Van Wezel auto-onderdelen aanschaffen voor de volgende automerken: Audi, BMW, Citroën, Fiat, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Ford, Smart, Volkswagen enz.

De auto-onderdelen van Van Wezel

  • Carrosseriedelen. Deze categorie bestaat uit bumpers, wielkastlijsten, bumperlijsten en overige.
  • Voertuigverlichting. De categorie bevat elektrische zijspiegels, binnenspiegels, dim- en koplampen, mistlampen en richtingaanwijzers.
  • Onderdelen voor het motorkoelsysteem. De categorie bevat radiatoren, compressoren, drogers, verdampers, ventilatorkoppeling etc.

Alle auto-onderdelen van het merk Van Wezel voldoen aan hoge standaarden voor kwaliteit en veiligheid en zijn volgens de producent even goed als originele. Voordat de onderdelen op de markt worden gebracht, wordt elk onderdeel door middel van diverse testen grondig gecontroleerd. Alleen dan worden de auto-onderdelen in een verpakking van het merk pakket verpakt en naar klanten verzonden.

Zoek uw categorie
Zoekresultaten categorie
Geen overeenkomsten gevonden
Pakkingen / Afdichtingsringen
Remsysteem
Uitlaatsysteem
Vering / Demping
Wielophanging
Zoek de recentste speciale aanbiedingen van producenten
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg