Auto onderdelen VALEO

Online onderdelencataloog van VALEO
Valeo levert producten aan de internationale autofabrikanten

Het is geen gemakkelijke taak om gevestigd on een markt te zijn. Toch zijn Valeo auto-onderdelen erin geslaagd om dit te doen. Valeo is een betrouwbare partner voor de internationale autofabrikanten, het aanbieden van een breed scala van verschillende auto-onderdelen en vervangende accessoires. Het bedrijf werd in1923 opgericht, in Parijs en werd aanvankelijk Ferodo genoemd. Initiële focus van het bedrijf was op de rem en koppeling fittingen. Ondertussen het assortiment bedient vele andere gebieden, waarbij de elektronische componenten en thermische systemen op te nemen. De Valeogruppe is een groep van 12 dochterondernemingen, die actief zijn in 29 landen. Bovendien, 68 onderzoeks-en ontwikkelingscentra en rond 129 productie-installaties behoren tot het bedrijf.

Het doel is om de grootste automotive leverancier te zijn

Valeo heeft een ambitieuze doelstelling vroeg: het bedrijf wilt 's werelds grootste leverancier aan de automobielindustrie te zijn. De prioriteit wordt gegeven aan klanten, met name voor bestuurders. Het aanbod van producten is zo groot dat iedere bestuurder kan altijd vinden wat hij nodig heeft. Valeo auto-onderdelen ontwikkeld 176 artikelen. Deze omvatten verlichtingssystemen, luchtsystemen, remsystemen en elektrische systemen. Motormanagement en transmissiesystemen producten vullen deze diversiteit.

Voortdurende ontwikkeling van producten

Veel auto-accessoires worden aangeboden aan klanten. Vervangende onderdelen, zoals ruitenwisser systemen worden gebruikt door grote populaire autofabrikanten. Franse Valeo auto-onderdelen zijn van een hoog niveau standaard. Lage prijzen en OEM zijn andere functies die het bedrijf geholpen om veel te bereiken. Veel auto-onderdelen kunnen worden gekocht in Europa en Azië. Omdat het een auto-leverancier, heeft Valeo ontwikkelde een goede reputatie. Veel specialisten voortdurend optimaliseren van hun producten om te leveren klanten meer veiligheid en kwaliteit van producten.

Zoek uw categorie
Zoekresultaten categorie
Geen overeenkomsten gevonden
Riemschijven / Tandwielen
Uitlaatsysteem
Zoek de recentste speciale aanbiedingen van producenten
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg