Auto onderdelen TRW

Online onderdelencataloog van TRW

TRW Automotive is een wereldleider in de productie van onderdelen voor de besturing en remmen. De producten behoren tot het premium segment van de markt. De firma maakt originele en niet-originele auto-onderdelen. Tegenwoordig maakt ze deel uit van het ZF Friedrichshafen AG Concern.

De historie van het merk TRW

De bedrijfsgeschiedenis van de firma TRW begint in 1901, wanneer in de Amerikaanse stad Cleveland de firma Cleveland Cap Screw werd opgericht. De oprichters zijn David Kurtz en zijn vier partners. In eerste instantie richtte de firma zich op de productie van sluitende componenten voor voertuigen. Vervolgens werd op initiatief van Charles E. Thompson, een lasser, de general manager van de firma, een aanvang genomen met de productie van kleppen voor automotoren. In 1926 werd de firma gedoopt tot TRW Thompson Products Inc. Deze naam wordt in 1958 voor het eerst gebruikt na de fusie van Thompson Products Inc met Ramo-Wooldridge.

Tegenwoordig heeft de firma 200 vestigingen in 26 landen. Het aantal werknemers bedraagt 60.000 personen. De onderneming levert originele onderdelen aan meer dan 40 autoproducenten en levert ook een ruim assortiment aan producten voor de secundaire markt. Als u online auto-onderdelen van TRW wilt aanschaffen, dan kunt u de benodigde auto-onderdeel heel handig via onze website verkrijgen.

De auto-onderdelen van TRW

 1. Onderdelen voor het schijfremsysteem. Deze productgroep omvat:
  1. Remschijf platen. Jaarlijks maakt de firma meer dan 12 miljoen remschijven. De firma voert bij de vervaardiging strenge controle uit op de dikte van de onderdelen, de waarde van de uitloop en de toelaatbare diameter van de centrale opening. Dankzij het feit dat alle onderdelen zijn verpakt in een speciaal waterbestendig VCI-papier, is het niet nodig om een beschermend smeermiddel te gebruiken. Dit maakt de plaatsing van de schijf eenvoudiger.
  2. Remschoenen. Dankzij hun nieuwe wrijving coating COTEC, wordt de remweg tot 7 m korter. De DTEC series remcomponenten onderscheiden zich doordat ze weinig stof produceren.
  3. Remklauwen. In totaal heeft het bedrijf reeds meer dan 400 miljoen remklauwen geproduceerd.Naast de productie van nieuwe onderdelen, reviseert de firma oude onderdelen. Er bevinden zich meer dan 2800 variaties aan remklauwen in de cataloog van TRW.
 2. Remtrommels en aandrijfsystemen. Deze bestaan uit remschoenen voor trommelremmen, remcilinders, rembekrachtigers, koppelingscilinders, leidingen en kabels, reparatiesets en andere componenten. Voor de vervaardiging van de remschoenen worden hoogwaardige materialen gebruikt, die geen schadelijke stoffen bevatten zoals asbest, zeswaardig chroom en zware metalen. De behuizing van de remcilinders kunnen zijn vervaardigd van aluminium, dat het totale gewicht van de constructie en het brandstofverbruik verlaagt. De afdichtingen onderscheiden zich door hun resistentie tegen de agressieve invloed van chemische stoffen en zorgen voor een betrouwbare afdichting.
 3. Systemen voor de besturing en ophanging. Deze productgroep bestaat uit:
  1. Gereviseerde stuurhuizen en pompen. Ze zijn zo goed als nieuw. Ze zorgen voor een comfortabel en veilig rijgedrag.
  2. Stabilisator verbindingen. Ze zijn meestal gemaakt van kunststof dat is versterkt met glasvezel. Ze hebben een verbeterde duurzaamheid en zijn corrosiebestendig. Ze zijn licht in gewicht en bieden een hoog rijcomfort.
  3. Stuurarmen. De optimale verhouding tussen het gewicht en de vorm leidt tot een lager brandstofverbruik.
  4. Stuurstangen. Ze hebben een lange levensduur, omdat hun constructie geen veren bevat: één van de meest kwetsbare componenten van stuurstangen.
  5. Schokdempers. De unieke technologie van het polijsten van de zuiger vermindert de ruwheid ervan, wat resulteert in een betere afdichting. De drukkende zuigerafdichting is gemaakt van Teflon.
Zoek uw categorie
Zoekresultaten categorie
Geen overeenkomsten gevonden
Zoek de recentste speciale aanbiedingen van producenten
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg