Auto onderdelen STARK

Online onderdelencataloog van STARK

Stark Professional Line is een Duits merk dat een uitgebreid aanbod van auto-onderdelen levert. Het is eigendom van Stark Automotive Germany GmbH.

De historie van Stark Professional Line

De historie van het merk gaat terug tot 2013, toen de oprichting van de vennootschap Stark Automotive Duitsland een feit werd. In eerste instantie was de firma gespecialiseerd in het maken van onderdelen voor het remsysteem. Daarna is het assortiment uitgebreid met onderdelen voor de ophanging en brandstofsystemen, motoronderdelen, koel- en ventilatiesystemen, en interieuronderdelen.

Alle reserveonderdelen van Stark Professional Line worden gemaakt met moderne apparatuur en onderworpen aan kwaliteitscontroles op verschillende niveaus. Daarom hun karakteristieke eigenschappen hebben ze lange levensduur. Om dit te benadrukken geeft de producent drie jaar garantie op al haar auto-onderdelen, terwijl de meeste producenten slechts twee jaar garantie geven. Tegenwoordig hebben de producten van de firma sterke marktposities verworven in het segment van de premium onderdelen. In onze webshop kunt u op elk gewenst moment online auto-onderdelen van Stark Professional Line kopen.

De onderdelen van Stark Professional Line

  1. Onderdelen voor het remsysteem. Deze productgroep bestaat uit remschijven, remblokken, remklauwen, handrem componenten, onderdelen van het trommel remsystemen, sensoren en overige. Al auto-onderdelen zijn van eersteklas materialen, hebben een goede remwerking en verhogen de veiligheid van het voertuig.
  2. Motoronderdelen, brandstoftoevoer systemen en uitlaatsystemen. Dit zijn beugels en bevestigingen voor motoren, kappen, oliecarters, motorstekkers, luchtfilters, kleppen, turbines, compressoren, zuurstof sensoren, brandstofpompen, tanks, katrollen, spanrollen, tandriemen, enzovoort. Deze onderdelen onderscheiden zich door hun duurzaamheid en slijtvastheid. Ze hebben een lange levensduur.
  3. Onderdelen voor de stuurinrichting en ophanging. De Stark Professional Line catalogus toont een uitgebreid assortiment aan stuurstangen, trekstangen, kogelgewrichten, wiellagers, stuurbekrachtiging pompen, veren, bladveren, schokdempers, veerpoten, schokdempers, wielnaven, assen, draagarmen, stabilisatoren en andere onderdelen. Al auto-onderdelen kunnen zware mechanische belastingen weerstaan ​​en zijn van materiaal dat bestand is tegen roestvorming. Ze bieden een optimale beheersbaarheid van het voertuig.
  4. Onderdelen voor de transmissie. Dit zijn assen, gewrichten, koppelingen, koppeling lagers, enzovoort. Ze zijn vele malen tijdens het productieproces getest en zijn daarom zeer solide. Ze voorzien in het soepel en stil rijden van het voertuig.
  5. Onderdelen voor de motorkoeling en airconditioning. Deze productgroep bestaat uit radiators, koelers, ventilatoren, condensors, interieurfilters, etz. Ze onderscheiden zich door hun weerstand tegen roestvorming. Zij zorgen voor een optimale motorkoeling en een comfortabel microklimaat in het passagierscompartiment.
  6. Elektrische onderdelen. Het merk Stark Professional Line levert diverse soorten relais, sensoren en regeleenheden voor bijna alle auto-systemen. Deze componenten onderscheiden zich door hun precisie, hun reactie op de kleinste veranderingen, meetbare indicaties en betrouwbaarheid. De firma verkoopt ook hoogspanningskabels en bobines.
  7. Onderdelen voor het interieur en de carrosserie. Deze productgroep bestaat uit ramen, gasveren, elektromotoren voor ruitenwissers en andere onderdelen. Ze hebben een hoge kwaliteit en leveren zeer goede prestaties.
Zoek uw categorie
Zoekresultaten categorie
Geen overeenkomsten gevonden
Gloeilampen
Riemschijven / Tandwielen
Zoek de recentste speciale aanbiedingen van producenten
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg