Auto onderdelen SKF

Online onderdelencataloog van SKF

Het Zweedse bedrijf SKF is één van de voornaamste ontwikkelaars van innovatieve technologieën ter wereld. Een van de activiteiten van dit bedrijf is het maken van auto-onderdelen. U kunt in onze Auto-Onderdelen24.nl webshop voordelig online kwalitatief hoogwaardige SKF auto-onderdelen aanschaffen.

De historie van het bedrijf SKF

De historie van het merk SKF begon in 1907. Een uitvinder van de zelfrichtende dubbele rij kogellagers Sven Gustaf Wingqvist was mede-oprichter.

Tegenwoordig is de voornaamste activiteit van het bedrijf het ontwikkelen van technologieën om de uitstoot van schadelijke stoffen in het milieu zoveel mogelijk te minimaliseren.

Het bedrijf SKF is in meer dan 130 landen vertegenwoordigd, heeft 18 centrum voor technische ondersteuning en wereldwijd 140 fabrieken en meer dan 46.000 werknemers in dienst.

Het bedrijf heeft zich ten aanzien van de aftermarket vooral gespecialiseerd in het maken van lagers en lagereenheden, pakkingen, mechatronische systemen en smeermiddelen. De auto-onderdelen van het merk SKF staan bekend om hun hoge kwaliteit en behoren tot het hoogste segment.

De auto-onderdelen van SKF

  • Producten voor naaf-bevestigingen. Kenmerkend is hun degelijkheid en zeer goede technische eigenschappen. Tegenwoordig zijn er wereldwijd meer dan 90 miljoen voertuigen uitgerust naaf-bevestigingen van SKF. De firma heeft al drie generaties naaflagers gefabriceerd en patent op de unieke naaf-bevestiging "SKF X-Tracker" voor pick-up trucks. Deze verbeteren de stugheid van de naaf en het laadvermogen met 50%.
  • Producten voor motoronderdelen. Het merk SKF levert reparatiesets voor het gasdistributie mechanisme, de koeling en onderdelen voor de aandrijfsystemen van de motor. Het ruime assortiment bevat ook reparatiesets voor kleinere moderne high-efficiency motoren.
  • Transmissie onderdelen, aangedijvingsassen en CV-gewrichten. Deze worden met behulp van moderne technologieën geproduceerd, waardoor de frictie tussen auto-onderdelen wordt gereduceerd en het hele mechanisme regelmatig werkt.
  • Producten voor de ophanging. De componenten van SKF doen feilloos dienst bij alle soorten wegdek, verbeteren het rijcomfort en de wegligging.
  • Gereedschap voor onderhoud, smeermiddelen voor lagers en anti-roest pasta's. De dragen bij aan het creëren van de ideale condities voor de werking van auto-onderdelen, verbeteren hun prestaties en voorkomen vroegtijdige storingen.

Met het Pole Position Plus Program levert het bedrijf uitgebreide ondersteuning aan de servicecentrums ten aanzien van de verbetering van de kwaliteit van hun service.

Zoek uw categorie
Zoekresultaten categorie
Geen overeenkomsten gevonden
Zoek de recentste speciale aanbiedingen van producenten
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg