Auto onderdelen SACHS

Online onderdelencataloog van SACHS
Sachs auto-onderdelen bieden meer rijcomfort

Vele autofabrikanten vertrouwen ondernemers’ aanbevelingen, die vooral afhankelijk van de verhouding van prijs en kwaliteit. ZF Sachs AG is een echte expert als het gaat om koppelingen en schokdempers. Het bedrijf is actief niet alleen in Duitsland, maar ook in de hele wereld. Het succesverhaal van het bedrijf dat nog steeds uniek is, begint in 1895 toen het bedrijf opgericht werd. Sachs auto-onderdelen bieden klanten de mogelijkheid om optimale oplossingen te verwerven voor heel weinig geld. Alle vragen met betrekking tot de problematiek van veiligheid en technologie kunnen worden beantwoord door het bedrijf met kwaliteitsproducten.

Koppelingen voor elk voertuigmodel

In 2002 werd het bedrijf bekroond als een premium fabrikant. Dit was een ander bewijs dat de ingenieurs en specialisten altijd een goed werk doen. Sachs auto-onderdelen zijn gericht op veiligheid en innovatieve concepten van opschorting productie. Naast dit zijn er veel ideeën om het comfort te verbeteren tijdens het rijden. Er zijn vele productielocaties, die behoren tot het bedrijf, die zich over de hele wereld. Naast de reeks Sachs koppeling er ongeveer 35.000 verschillende koppelingen en ongeveer 16.000 verschillende afgiftemechanismen voor elk type auto.

Speciale programma's voor de Aziatische markt

Kwaliteit komt overeen met de originele uitrusting. Sachs auto-onderdelen worden toegepast voor specifieke voertuigtypen passen, maar praktisch kan worden gebruikt in alle voertuigen. Bedrijfsauto's behoren ook tot de doelgroep van het bedrijf. Koppelingen zijn producten van grote kwaliteit die zullen de veiligheid, betrouwbaarheid en rijcomfort verhogen. De levensduur van de individuele koppelingen is lang, en dit geldt voor alle Sachs producten. Sachs is ook gespecialiseerd in de Aziatische markt, waar merken als Toyota, Suzuki en Mitsubishi typisch zijn.

Zoek uw categorie
Zoekresultaten categorie
Geen overeenkomsten gevonden
Zoek de recentste speciale aanbiedingen van producenten
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg