Auto onderdelen PRASCO

Online onderdelencataloog van PRASCO

Prasco - is de Europa’s grootste distributeur van carrosseriedelen en onderdelen voor de verlichting van in Europa en Japan gebouwde voertuigen. De firma is in 1988 opgericht en heeft nu magazijnen in Italië, Spanje, Duitsland, Kroatië en Groot-Brittannië. Het hoofdkantoor van de firma staat in Turijn (Italië). In de catalogus van de firma staan meer dan 30.000 producten van bekende autoproducenten.

De auto-onderdelen van de firma Prasco

  1. Carrosseriedelen. Deze productgroep bestaat uit bumpers, radiator grilles, koplampen behuizingen, spatborden, motorkappen, motorblok afdekkingen enzovoort. Kenmerkend voor deze onderdelen zijn de duurzaamheid, de vorm en afmetingen, die precies hetzelfde zijn dan die van originele. De onderdelen van metaal zijn voorzien van een gegalvaniseerde coating die roestvorming voorkomt. De kunststof bumpers worden voor een betere hechting van de lak eerst met open vuur behandeld en daarna pas in de gewenste kleur gespoten.
  2. Verlichting. De catalogus van de firma Prasco bevat een ruim assortiment aan koplampen, achterlichten, richtingaanwijzers, mistlampen en overige verlichting. Hun bevestigingen zijn identiek aan originele en daarom kunnen ze probleemloos worden gemonteerd. Dankzij de hoogwaardige sluitstukken hebben de binnenste componenten van de koplampen een uitstekende bescherming tegen vocht en vuil.
  3. Onderdelen voor de motorkoeling en airconditioning. Deze productgroep bestaat uit radiatoren, condensors, intercoolers, ventilatoren en andere componenten. Het grootste voordeel is hun resistentie tegen drukveranderingen en mechanische defecten.
  4. Buitenspiegels. Deze onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, resistentie tegen wisselende temperaturen en vocht. Zij leveren een optimaal zicht en reflecteren niet.

Koop online auto-onderdelen van Prasco

De firma Prasco controleert en test alle auto-onderdelen grondig. Daarom staat het merk synoniem voor een hoge kwaliteit en degelijkheid. Doordat Prasco nauw met producenten samenwerkt en de exclusieve distributierechten bezit, kan het haar onderdelen tegen scherpe prijzen aanbieden. Maar wanneer u bij de aanschaf nog meer wilt besparen, adviseren wij u om dit in onze auto-onderdelen24.nl webshop te doen. De speciale aanbiedingen in onze webshop worden constant up-to-date gehouden, zodat u alle gewenste onderdelen voordelig kunt aanschaffen. We komen altijd aan de wensen van de klant tegemoet en bieden derhalve een uitstekende service, snelle levering en vakkundige assistentie van onze specialisten.

Zoek uw categorie
Zoekresultaten categorie
Geen overeenkomsten gevonden
Zoek de recentste speciale aanbiedingen van producenten
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg