catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted
Winkelwagentje
#
87-8148
Uw winkelkarretje is leeg

MAGNETI MARELLI Auto onderdelen

Catalogus met merken MAGNETI MARELLI

Magneti Marelli is een grote producent van diverse onderdelen voor voertuigen. Het hoofdkantoor van de firma staat is in Corbetta (Italië). De firma is niet alleen actief in de productie van auto-onderdelen, maar bezit ook een netwerk van reparatiebedrijven, genaamd Magneti Marelli Checkstar. Daarnaast is het een officiële partner van diverse teams die actief zijn in diverse takken van autosport, met inbegrip van de Formule 1. Het vervaardigt een productlijn voor onderdelen om voertuigen te tunen.

De historie van het merk Magneti Marelli

De historie van de firma Magneti Marelli vangt in 1919 aan. De firma die door Ercole Marelli in samenwerking met FIAT is opgericht werd in eerste instantie F.I.M.M. ( Fabbrica Italiana Magneti Marelli) genoemd en richt zich op het maken van elektrische onderdelen. Tegenwoordig is de firma bezig met het ontwikkelen van nieuwe auto-elektronica en werkt het actief aan de ontwikkeling van intellectuele systemen die voldoen aan de hoogste maatstaven met betrekking tot het milieu en de veiligheid.

Magneti Marelli is werkzaam in 19 landen in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika. De groep heeft 89 fabrieken, 12 ontwikkelingscentrums en 30 testcentrums. Magneti Marelli heeft ongeveer 40.000 werknemers in dienst. In 2015 had de firma een omzet van 7,3 miljard euro.

Magneti Marelli auto-onderdelen worden als basisuitrusting gebruikt voor de modellen van Mercedes-Benz, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Ferrari, Citroёn, Peugeot, Renault, Volvo en BMW. De originele onderdelen van Magneti Marelli worden daarnaast door Volkswagen-groep en General Motors gebruikt. Magneti Marelli After Market Parts and Services houdt zich bezig met het maken van niet-originele onderdelen waarvoor het de merknaam Magneti Marelli gebruikt.

De onderdelen van Magneti Marelli:

 1. Elektronische systemen. Deze productgroep bestaat uit meer dan 500 artikelen, waaronder: dashboards, sensoren, displays en navigatiesystemen. Bij de fabricage heeft men niet alleen aandacht voor de kwaliteit, maar ook voor het ontwerp. Alle onderdelen van Magneti Marelli zijn een mix van betrouwbaarheid, nauwkeurigheid individuele klasse.
 2. Veersystemen. Hiervoor worden vormvaste materialen gebruikt en hebben een hoogwaardige anti-corrosie coating. Doorgaans worden ze geleverd met rubber bussen, afdichtringen en bevestigingen.
 3. Uitlaatsystemen. Deze productgroep bevat katalysators, nabehandeling zuiveringssystemen voor NSC en SCR, geluiddempers en overige uitrusting. Voor de vervaardiging worden materialen gebruikt die resistent zijn tegen hoge temperaturen en agressieve chemicaliën. Alle onderdelen voldoen aan de huidige maatstaven ten aanzien van het milieu en zorgen voor een zeer goede zuivering van de uitlaatgassen.
 4. Motoren en transmissies. Door het toepassen van directe hoge druk injectiesystemen in de GDI motoren, hebben de ontwikkelaars de uitstoot van kooldioxide met 13% kunnen terugdringen. Met het turbolader systeem kunnen de afmetingen van de aandrijving worden gereduceerd en toch het vermogen worden behouden. Het ontwerp van de dieselmotoren gebeurt volgens het Multi-jet principe. Magneti Marelli is specialist in het fabriceren van sequentiële versnellingsbakken. Door hiervoor hydraulische bediening te gebruiken wordt de respons van de transmissie sneller en de kenmerken van het voertuig verbeterd.
 5. Autoverlichting. Ter verbetering van de zichtbaarheid, zowel overdag als's nachts, levert de firma uitsluitend geavanceerde technologieën, zoals infrarood licht en aanvullende verlichting.
 6. Onderdelen voor het interieur en exterieur. Deze belichamen kwaliteit, ergonomie en stijl. De prettige aanvoelende panelen, de vele kunststof containers en de variëteit aan kleuren zullen zelfs de meest veeleisende consument tevreden stellen.

Voor de secundaire markt voor auto-onderdelen levert de firma ruitenwissers, raamheffers, gasveren, filters, accu’s, spanningskabels, remschijven, pompen, bumpers en veel andere onderdelen. In onze webshop kunt u voordelig online auto-onderdelen van Magneti Marelli aanschaffen.

Catalogus met merken MAGNETI MARELLI online

Originele producten bestsellers van MAGNETI MARELLI

MAGNETI MARELLI | Remschijven

MAGNETI MARELLI | Motorolie

MAGNETI MARELLI | Remblokken

 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Schokdempers Schokdempers
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Bougies Bougies
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Distributieset Distributieset
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Draagarm Draagarm
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Koplamp Koplamp
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Luchtfilter Luchtfilter
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Ruitenwissers Ruitenwissers
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Accu Accu
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Distributieriem set + waterpomp Distributieriem set + waterpomp
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Oliefilter Oliefilter
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Wielnaaf Wielnaaf
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Interieurfilter Interieurfilter
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Wiellager Wiellager
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Bobine Bobine
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Lambdasonde (NOx, O2) Lambdasonde (NOx, O2)
 • MAGNETI MARELLI Auto onderdelen: Dynamo Dynamo
Zoek uw categorie
Zoekresultaten categorie
Geen overeenkomsten gevonden
Airconditioning
Filters
 • Oliefilter
 • Interieurfilter
Pakkingen / afdichtingsringen
Reparatiesets
Riemschijven / tandwielen
Verwarming / ventilatie
MAGNETI MARELLI assortiment
Reviews over MAGNETI MARELLI
MAGNETI MARELLI: Beoordeling fabrikant
7.69/10

(Beoordelingen-322)

7.69 /10

Beoordelingen - 322

10 (95)
9 (92)
8 (83)
7 (19)
6 (4)
5 (2)
4 (0)
3 (1)
2 (0)
1 (0)
Beoordeling parameters +1196 Voordelen Nadelen 44-
Het product kost +338 6-
De productkwaliteit +298 4-
Verpakkingskwaliteit +146 9-
Fabrikant +181 16-
Garantie +233 9-
Beoordelingen klanten
10/10
Reviews over Ruitenwissermotor 064013015010

Ruitenwissermotor 064013015010

perfect passend als de originele motor. werkt stil en is goed gebouwd
2020-01-07
0/10
Reviews over Ruitenwissermotor 064013005010

Ruitenwissermotor 064013005010

omdat ik een nieuwe wil
2020-09-07
0/10
Reviews over Stuurkolomschakelaar 000041557010
2019-09-03
10/10
Reviews over Ruitenreinigingssysteem 064300334010
2021-07-15