Auto onderdelen LIQUI MOLY

Online onderdelencataloog van LIQUI MOLY

Liqui Moly is een bekend merk waaronder deze firma een ruim assortiment aan smeermiddelen voor personen- en vrachtwagens, fietsen, motorfietsen en ook chemische producten voor het onderhoud van de auto maakt.

De historie van de firma Liqui Moly

De historie van de firma Liqui Moly GmbH begint in 1957 als de Duitser Hans Henle zijn eigen onderneming start voor het maken van additieven voor motoroliën. Het eerste product van de firma werd "Kfz-1" genoemd. In de jaren '70 betrad de firma de internationale arena door haar producten in Joegoslavië, Hongarije, Oostenrijk en Zwitserland en daarna Chili en Argentinië op de markt te brengen.

Tegenwoordig worden de smeermiddelen van Liqui Moly wereldwijd in 120 landen verkocht. De fabricage gebeurt in twee fabrieken in Duitsland. Het hoofdkantoor staat in Ulm (Duitsland).

Autoproducenten als Volkswagen, Mercedes-Benz, BMW, MAN, Volvo en enkele anderen gebruiken de producten van Liqui Moly als standaard autodelen. Daarnaast is dit het vijfde jaar dat de firma winnaar is van de "Beste merk" wedstrijd in zijn klasse volgens de magazines Auto Zeitung, Auto Bild, Motor Klassik, Auto Motor en Sport. Wanneer u smeermiddelen van Liqui Moly wilt kopen, dan adviseren wij u om van de service van onze webshop gebruik te maken. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan scherp geprijsde producten van deze firma.

De producten van Liqui Moly

 1. Motor oliën.
  • Synthetic. Deze zijn gemaakt om onder extreme temperatuur omstandigheden te gebruiken. Ze voorzien in een hoge kwaliteit bescherming van de motor, ook bij een koude start. Zij blijven onder meerdere temperaturen hun viscositeit behouden besparen tot 10% brandstof bij een koude start en normale rij-omstandigheden.
  • Halfsynthetisch. Deze reduceren het brandstofverbruik en verhogen daarmee de duurzaamheid van de motor. Dankzij de speciale componenten voorkomen zij de ophoping van koolstof.
  • Mineral. De toevoegingen die inbegrepen worden in de samenstelling, vermijden afzetting door hoge of lage temperaturen. Ze hebben geweldige anti-frictie kenmerken en zijn aanbevolen voor de smering van de motoren na een lange rit.
 2. Additieven.
  • Voor toevoeging aan olie. De in de samenstelling opgenomen spoelolie verwijdert niet-oplosbare deeltjes effectief en ontbindt roet. Het advies luidt om deze na elke olieverversing te gebruiken. Anti-slijtage toevoegingen verhogen de duurzaamheid van de motor door een film op het oppervlak van de contactelementen te creëren.
  • Voor toevoeging aan koelvloeistof. Afdichtende pasta's helpen om lekkages in het koelsysteem te dichten en voorkomen dat er koelvloeistof in de verbrandingskamer binnenkomt. Ze zijn geschikt voor beschadigde afdichtingen die lastig te isoleren zijn.
  • Voor toevoeging aan brandstof. Ze voorkomen koolstofafzetting in de motor en zorgen ervoor dat u het vermogen voor lange tijd kunt behouden.
 3. Transmissie oliën. Deze beschermen de onderdelen van de transmissie tegen roestvorming; reduceren de wrijvingscoëfficiënt en het slijten. Ze werken goed bij alle temperaturen.
 4. Auto verzorgingsproducten. Ruitenwassers, autoshampoo met wax, auto polish voor de carrosserie - deze producten wassen niet alleen het vuil van de auto, maar bieden ook een aanvullende bescherming tegen krassen en roestvorming.
 5. Service producten.
  • Lijm en kitproducten. Deze beschermen afzonderlijke onderdelen tegen mechanische beschadigingen en de effecten van agressieve chemische stoffen. Ze gaan roestvorming tegen en voorkomen het lekken tussen verbindingen.
  • Airconditioner reinigers. Hiermee kunt de airconditioner onderdelen reinigen van schimmels en bacteriën zonder deze te demonteren.
 6. Smeermiddelen. Naar gelang de inhoud voeren deze diverse functies uit, bijvoorbeeld het voorkomen van een piepend remsysteem, voorzien in het soepel schuiven van contactoppervlakken. Ze beschermen de onderdelen van de het voertuig tegen roestvorming en zorgen voor een betere werking.
 7. Werkende vloeistoffen. Remvloeistoffen bevatten elementen die roestvorming door hoge temperaturen en de vorming van luchtbellen in het systeem voorkomen. Ze zorgen voor een goede remwerking, ook wanneer er langdurig niet is geremd. De samenstelling van antivries bevat elementen die de aluminium componenten tegen schade beschermen.
Zoek uw categorie
Zoekresultaten categorie
Geen overeenkomsten gevonden
Zoek de recentste speciale aanbiedingen van producenten
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg