Auto onderdelen ERA

Online onderdelencataloog van ERA

ERA is een bekend merk van elektrische en elektronische uitrusting voor auto's. Het is eigendom van de firma ERA SpA, die specialist is in het verpakken en distribueren van onderdelen die door andere producenten zijn gemaakt. Alle door ERA geleverde onderdelen worden zeer grondig gecontroleerd en zijn van een hoge kwaliteit.

De historie van het merk ERA

De historie van het merk ERA merk begint in 1983 als in Moncalieri (Italië) een firma wordt opgericht die zich specialiseert in het distribueren van originele Efel en Sipea onderdelen. De firma begon onder de naam Elettro Rappresentanze Autocomponenti, was een dochteronderneming van Sipea, en leverde haar onderdelen aan de secundaire markt voor auto-onderdelen. In 1999 ging ERA als onafhankelijke firma verder, waarbij in 2001 de huidige naam ERA S.p.A. verkreeg.

Op dit ogenblik zijn de onderdelen van dit merk in 70 landen op 5 continenten verkrijgbaar en hebben ze een uitstekende positie op de secundaire markt voor reserveonderdelen verworven. Onze webshop biedt u de mogelijkheid om online auto-onderdelen van ERA aan te schaffen.

De auto-onderdelen van ERA

  1. . Ontstekingssystemen. Deze productgroep bestaat uit bobines, bougies, stroomverdelers en ontstekers.
  2. Brandstofsystemen. Deze productgroep bestaat uit beeldschermen, sproeistukken, kabels en componenten voor het brandstofsysteem, brandstofpompen.
  3. Remsystemen. Deze productgroep heeft een ruim aanbod aan wielrotatie sensoren (meer dan 470 producten).
  4. Onderdelen voor de motorbesturing. Deze productgroep biedt diverse kleppen, sensoren en omvormers die de druk van het uitlaatgas, de positie van de gasklep, de inlaatluchttemperatuur, de positie van het gaspedaal, de wielrotatie, de pulsen en andere karakteristieken helpen controleren.
  5. Relais. Deze productgroep bestaat uit een groot assortiment aan controle-eenheden en relais, waarmee u elektrische ramen, ruitenwissers, de voorverwarming, de airconditioning en de brandstofpomp kunt bedienen.
  6. Mechanische sensoren. Deze productgroep biedt schakelaars voor de achterverlichting, oliedruk en temperatuur sensoren, koelventilator en overige onderdelen.
  7. Starter en dynamo’s. Er zijn 1075 componenten voor dynamo’s en 697 verschillende soorten starters verkrijgbaar.
  8. Reparatiesets voor starters en dynamo’s. Voor de reparatie van een dynamo of starter volstaat vaak het vervangen van de versleten onderdelen. ERA levert een ruim assortiment aan bussen, lagers, sluitringen, kappen, borstelhouders, tandwielen, tandwielreducties, katrollen en andere componenten.
  9. Schakelaars voor het dashboard en de stuurkolom. Deze worden voor de bediening van het verwarmingssysteem, aan- en uitzetten van de verlichting en de claxon gebruikt. Maar ook voor het instellen van de stuurhoek.
  10. Stuursloten. Deze productgroep bestaat uit stuursloten, startsloten en cilinderslot sets.
Zoek uw categorie
Zoekresultaten categorie
Geen overeenkomsten gevonden
Airconditioning
Ontstekingssysteem / Gloeisysteem
Riemschijven / Tandwielen
Stuurdelen
Zoek de recentste speciale aanbiedingen van producenten
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg