catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

Motorolie 20W-60

Artikelen: 1

De kenmerken van SAE 20W-60 motorolie

De SAE 20W-60 olie is een olie met een hoge viscositeit. Hiervan maakt men in de autosport gebruik. Ze zorgen ervoor dat motoren met en zonder turbo worden beschermd. Ze zijn geschikt om in gebieden met zachte winters te gebruiken.

De kwaliteit van dit product correspondeert met die van de 20W klasse bij temperaturen die onder het vriespunt liggen: de viscositeit ervan volstaat om de krukas met het vereiste koppel te laten draaien om de motor te kunnen starten bij een temperatuur van - 15 °С en voor het gebruik van de oliepomp bedraagt deze -20 °C. Bij lagere temperaturen worden producten met minder viscositeit geadviseerd, omdat anders de integriteit van de motor en belangrijke componenten van het smeersysteem niet kunnen worden gegarandeerd.

Het smeermiddel zal bij hoge temperaturen zeer viskeuze blijven, waarvoor het getal 60 een indicatie is. De dynamische viscositeit zal bij 150 °С  3,7 mPa་s bedragen. Hierdoor zal de oliefilm een optimale dikte en sterkte behouden, zelfs bij condities van een constante hoge belasting.

Opmerking:

  1. Er mogen alleen producten met een door de autoproducent voorgeschreven viscositeit worden gebruikt.
  2. De verversing moet door een garage worden gedaan.

Schaf SAE 20W-60 olie in de Auto-Onderdelen24.nl webshop aan

Neem contact op met onze specialisten voor het kiezen van een ​​smeermiddel dat de benodigde viscositeit voor uw voertuig heeft. Zij kunnen u van dienst zijn de juiste keuze te maken en het doen van een bestelling, en u bovendien informeren over voordeelacties en kortingen. Door te kiezen voor producten uit onze catalogus weet u zeker dat deze een hoge kwaliteit hebben: wij tonen dit met garantie aan.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg