Onderdelen voor ASTON MARTIN

ASTON MARTIN onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw ASTON MARTIN?

Onderdeel ASTON MARTIN DB7
DB7 Van 01.1994
Auto reserveonderdelen ASTON MARTIN ONE-77
ONE-77 Van 06.2010
Auto reserveonderdelen ASTON MARTIN DB6
DB6 Van 10.1964
Wisselstukken ASTON MARTIN VANTAGE
VANTAGE Van 10.2005
Onderdelen ASTON MARTIN RAPIDE
RAPIDE Van 03.2010
Onderdeel ASTON MARTIN DB11
DB11 Van 10.2016
Auto reserveonderdelen ASTON MARTIN CYGNET
CYGNET Van 04.2011
Wisselstukken ASTON MARTIN DBS
DBS Van 09.2007
Automaterialen ASTON MARTIN DB9
DB9 Van 01.2004
Wisselstukken ASTON MARTIN VIRAGE
VIRAGE Van 04.1987
Auto-onderdelen ASTON MARTIN VANQUISH
VANQUISH Van 09.2001
Auto reserveonderdelen ASTON MARTIN V8
V8 Van 01.1969
ASTON MARTIN Auto onderdelen online

Automaterialen voor ASTON MARTIN

Aston Martin is een Engels merk waaronder luxe sportwagens worden gemaakt. Het werd in 1913 opgericht door Lionel Martin en Robert Bamford. In 2013 tekende het bedrijf een strategisch contract voor partnerschap met de corporatie Daimler AG, zodat ze samen met nieuwe ontwikkelingen konden komen. Aston Martin voertuigen hebben verschillende sportwedstrijden gewonnen, inclusief de eerste plaats in de 24 Hours of Le Mans 2008 race.


Aston Martin voertuig

De meeste auto’s worden handmatig gemonteerd. Daarom is de kwaliteit van de montage, net als de kwaliteit van alle Aston Martin onderdelen, gegarandeerd. Onder de motorkap van ieder voertuig zit een plaatje van brons met de naam van de technicus die verantwoordelijk is voor de unit. Kopers kunnen de kleur van de afwerking en individuele versieringselementen zelf kiezen, zoals prints and patronen en ze kunnen het exterieur ook beïnvloeden.

Het assortiment van het bedrijf bestaat uit sportauto’s met de carrosseriestijlen coupé, convertible en roadster. Er zijn ook saloons en hatchbacks met drie deuren beschikbaar.


Voordelen van Aston Martin voertuigen

  • Verfijnd design aan de buitenzijde. De lijnen van de carrosserie en de opvallende beplating zorgt dat de auto er dynamisch en elegant uitziet, en de massieve voorkant met smalle, langwerpige voorlichten en de lage rijhoogte maken de auto’s van dit merk herkenbaar. 20-inch multispaaks wielen, banden met laag profiel en remklauwen in felle kleuren leggen de nadruk op het sportieve karakter van de voertuigen. Elementen van het exterieur gaan verder dan versieringen: de splitser en de achterste diffusor gemaakt van carbon verdelen de luchtstroom onder de auto, wat zorgt voor meer stabiliteit en verminderd weerstandscoëfficient.
  • Uitstekende dynamische eigenschappen. Eén van de meest prominente modellen van het merk — Vanquish S — is het resultaat van vele jaren ervaring van het bedrijf met het produceren van luxe sportwagens en het uitdragen van de filosofie van het bedrijf. Met een liter, 12-cilinder 595 hp motor, kan deze auto tot wel 323 kph rijden, en in 3,5 seconden accelereren tot 100 kph. De achttrapsautomaat helpt bij het verbeteren van de dynamiek en de tractie-eigenschappen van het voertuig en zorgt dat er bijna direct, in maar 130 milliseconden, van versnelling gewisseld kan worden.
  • Luxe interieur. Elektrisch verstelbare verwarmde leren stoelen met positiegeheugen maken lange ritten comfortabel. Glazen schakelaars, houten of kleurrijke inzetstukken zorgen dat de cabine er uniek uitziet.

De beste onderdelen van Aston Martin

Als u de meest kwalitatieve bestanddelen voor uw auto voordelig wilt aanschaffen, raden we u aan om Aston Martin onderdelen in onze online shop te kopen. Doe uw verzoek online en onze specialisten zullen snel contact met u opnemen, zodat u kunt bestellen en reservebestanddelen kunt kiezen, en ook gebruik kunt maken van aanbiedingen en kortingen.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg