ACURA onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw ACURA?

Auto reserveonderdelen ACURA NSX
NSX Van 01.1990
Onderdeel ACURA MDX
MDX Van 04.2006
Automobiel onderdelen ACURA RSX
RSX Van 10.2001
Wisselstukken ACURA TSX
TSX Van 10.2003
Auto reserveonderdelen ACURA RL
RL Van 10.1995
Personenauto-delen ACURA TL
TL Van 10.2003
ACURA Auto onderdelen online

Automaterialen voor ACURA

Acura is een Japans automerk. Het werd opgericht door het bedrijf Honda in 1984, en. Acura voertuigen waren de eerste luxe Japanse auto’s. Eerst concentreerde Honda zich op de markt van de VS, maar later begon het bedrijf zich ook te ontwikkelen op de Europese markt.


De Acura voertuigen

De eerste auto’s van het bedrijf – de Legend en Integra modellen – werden geproduceerd in 1986. Zodra ze uitgebracht werden, kregen de auto’s een paar prestigieuze awards. In 1987, kreeg het model Legend de onderscheiding “Import Auto van het Jaar” volgens het tijdschrift Motor Trend en niet veel later, in 1988, werd het de beste verkopende auto in de Verenigde Staten.

Tegenwoordig bestaat het assortiment van het bedrijf uit a, saloons, convertibles, crossovers en terreinwagens. De montage van auto’s en de productie van Acura onderdelen wordt uitgevoerd in de VS en Japan.


Voordelen van de Acura voertuigen

  • Uitstekende stuurbaarheid. Het systeem Super Handling All-Wheel Drive controleert de gewichtsverdeling van het voertuig tijdens het rijden, en het geleidt het draaimoment van de motor naar het juiste wiel. Dit helpt brandstof besparen, verhoogt de prestaties op ruw terrein, maakt de wagen stabieler bij het accelereren, voorkomt slippen bij het manoeuvreren. De systemen Agile Handling Assist en Vehicle Stability Assist zorgen voor verbeterde stuurrespons en vloeiende bochten.
  • Krachtige motoren. De modellen van het merk zijn gemaakt met de systemen Variable Valve Timing & Lift Electronic Control(VTEC). Deze technologieën van het bedrijf Honda zijn heel populair, omdat hiermee motoren met een groot vermogen een kleine cilinderinhoud kunnen behouden, zonder additioneel gereedschap. Bijvoorbeeld, de RDX met de 3 l motor kan tot 249 hp produceren.
  • Comfortabele cabine. Verwarmde stoelen met geperforeerd leer maken het comfortabel voor alle inzittenden. De stoel en zijspiegel hebben een geheugensysteem, net als de klimaatcontrole, zodat alles snel versteld kan worden.
  • Elegante uitstraling. Een echte versiering aan het exterieur is de Jewel Eye LED optiek. Een lage straal wordt geproduceerd door zes losse LED lampen, die allemaal een eigen lens hebben. Het licht wordt op een bepaalde manier gefilterd om de weg beter te verlichten en de tegenliggers niet te verblinden. De hoge straal maakt het mogelijk om obstakels 200 milliseconden sneller te zien, wat overeenkomt met 5 m als u 95 kpu rijdt.

De beste Acura onderdelen

U kunt Acura onderdelen in onze online shop kopen en tegelijkertijd tijd besparen. Voor iedere klant hebben wij:

  • aanbiedingen en kortingen;
  • de mogelijkheid van gratis levering;
  • gekwalificeerde online hulp;
  • een breed aanbod aan onderdelen voor auto’s van het merk, inclusief ruitenwissers met regensensor, olie- en brandstoffilters, gloeibougies en andere reservebestanddelen.
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg